Nieuw tv seizoen, nieuwe content op Vlaams Kijken

Nieuw tv-seizoen gaat bijna van start. En dat betekent dat ik écht weer meer ga plaatsen op Vlaams Kijken. Want wow, er komen weer zulke geweldige films en series uit. En bij Bol.com kun je tegenwoordig ook steeds meer Vlaamse zaken bestellen. En dan heb ik het nog niet eens over Videoland, die ontzettend veel in het aanbod hebben. Alleen was ik de afgelopen maanden iets te druk met een ‘nieuw project’. Ik ben in maart 2017 namelijk moeder geworden. En was de hele zwangerschap ontzettend vermoeid. Ik kon deze site er dus niet meer bij hebben, omdat ik dat als hobby doe naast mijn werk. Wil je nu meer over mijn kindje volgen en het moederschap, dan nodig ik je ook van harte uit op mijn blog www.twijfelmoeder.nl.

Kort over TwijfelMoeder, zodat je weet wat je kunt verwachten. Dat is namelijk niet zomaar een mamablog. Ik ben de site destijds in 2013 begonnen, omdat ik helemaal gek werd van alle vragen naar mijn kinderwens. Nou ja, vragen. Vooral oordelen en bemoeizuchtige reacties. Het is nog steeds je eigen keuze natuurlijk. En dan moet het je ook nog maar eens gegeven zijn. Er gaat namelijk zoveel verborgen verdriet schuil achter een (ontbrekende) kinderwens, zeker als die (nog steeds) niet vervuld is. Daar heb ik veel aandacht voor gehad en nog steeds. Het is namelijk belangrijk dat we elkaar met respect behandelen. Dat we écht luisteren naar elkaars verhaal. Daarnaast ben ik natuurlijk een ondernemende mama. Ik heb mijn bedrijf al twaalf jaar en zie dat toch wel een beetje als mijn eerste kindje. Maar hoe combineer je dat eigelijk. Daar gaat TwijfelMoeder dus sinds kort over. Het wordt dan ook meer en meer een platform voor ambitieuze (aanstaande) moeders en vrouwen die zich afvragen hoe je werk en kids combineert. De site is onderdeel van mijn bedrijf.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 augustus 2017 /