Spitsbroers seizoen 2 start maandag 4 september VTM

Spitsbroers seizoen 2 start op maandag 4 september om 21.45 uur bij VTM. Als het goed is, kun je vanuit Nederland rechtstreeks meekijken via de app en website van VTM. Ik kijk in ieder geval uit naar de tweede seizoen over de broers Moerman. En natuurlijk naar de komst van ‘onze’ Manuel Broekman.

Gouden schoen versus enkelband: het contrast tussen de levenswandel van de broers Moerman kan niet groter zijn. Dennis is de topspits van KRC Genk in eerste klasse en verdient sloten geld, Alan is in de criminaliteit verzeild en komt eindelijk vrij uit de gevangenis. Hoe sterk is de broederband? Overleven vriendschappen als de verhoudingen veranderen?

De topcast met onder andere Joren Seldeslachts, Oscar Willems, Lynn Van Royen, Louis Talpe, Viv Van Dingenen, Kris Cuppens, Kürt Rogiers wordt aangevuld met nieuwkomers zoals Bill Barberis, Lucas Van den Eynde, Eva Binon en de Nederlander Manuel Broekman.

Heb je seizoen 1 gemist, klik dan hier om de DVD te bestellen. Ik heb in ieder geval erg van deze serie genoten en kijk echt zó uit naar dit tweede seizoen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 augustus 2017 /