Als de dijken breken in beeld

Als de dijken breken in beeld – wij hebben alvast een aantal sfeerfoto’s én de trailer voor je. In Nederland is deze serie al van start gegaan op de EO, maar op Eén staat dit pas op 28 november te gebeuren. Dus programmeer alvast die recorder, of kijk online de afleveringen terug via Uitzending Gemist, zodat je Als de dijken breken niet mist. Dat zou namelijk echt zonde zijn. Kijk maar naar die beelden. Hoe gaaf is het dat zo’n serie gewoon in samenwerking tussen Nederland en Vlaanderen is gemaakt.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

12 november 2016 /