Als de dijken breken in beeld

Als de dijken breken in beeld – wij hebben alvast een aantal sfeerfoto’s én de trailer voor je. In Nederland is deze serie al van start gegaan op de EO, maar op Eén staat dit pas op 28 november te gebeuren. Dus programmeer alvast die recorder, of kijk online de afleveringen terug via Uitzending Gemist, zodat je Als de dijken breken niet mist. Dat zou namelijk echt zonde zijn. Kijk maar naar die beelden. Hoe gaaf is het dat zo’n serie gewoon in samenwerking tussen Nederland en Vlaanderen is gemaakt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2016 /