Jonas & Van Geel wordt Matteo & Simoni

Wat als Matteo Simoni en Charlotte Timmers te gast zijn in Jonas & Van Geel? Wat als zij exclusief de eerste sketch uit het nieuwste seizoen van Wat als? meebrengen? En wat gebeurt er als Matteo nadien de hele show overneemt? Dan krijg je alweer een ongemakkelijke, maar spannende late night aflevering op vrijdag 21 oktober 2016.

Matteo en Charlotte kennen elkaar al sinds hun jeugd en zijn nog steeds goed bevriend. Dat levert meteen voer voor een interessant gesprek op. Jonas kan zijn jaloezie niet verbergen: ook hij wil wel eens samen met Charlotte acteren. In een schimmig spel voegt hij de daad bij het woord. Jonas beeldt samen met Charlotte een aantal jeugdfilms uit die Matteo hopelijk allemaal kan herkennen.

Wat als Matteo Simoni zijn eigen late night show zou hebben? Jonas laat het hem alvast eens proberen. Hij staat zijn presentatorszetel af en is voor één keer zelf te gast bij ‘Matteo & Simoni’. Jonas moet er meteen aan geloven wanneer de rollen worden omgedraaid tijdens een spelletje ‘ik heb nog nooit’. Matteo grijpt bovendien zijn kans om de rubriek ‘een sms’je doet geen zeer’ nieuw leven in te blazen. Met de telefoon van Jonas stuurt hij een prikkelend bericht naar zijn volledige contactenlijst. Wie zal er reageren?

Muziek is er vrijdag van Tout Van Bien. Deze jonge muzikant, die doorbrak met zijn cover van Ne Me Quitte Pas van Jacques Brel, bracht net een nieuwe single uit: Goodbye. In Jonas & Van Geel brengt hij een pianoversie die iedereen kippenvel bezorgt.

Aflevering 14 is te zien op vrijdag 21 oktober 2016 om 22.25 bij VTM.
De afleveringen van Jonas & Van Geel zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

21 oktober 2016 /