Cordon op dvd! Beide seizoen verkrijgbaar

Cordon op dvd! Goed nieuws voor de Nederlandse fans: beide seizoenen zijn nu op dvd verkrijgbaar. Dat betekent dus dat je niet nog een paar maanden hoeft te wachten tot het moment dat FOX het tweede seizoen gaat uitzenden, maar gewoon lekker op de bank kan genieten.

Veel kijkplezier!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 oktober 2016 /