Nieuwe seizoen Wat als? start 2 november

Nieuwe seizoen van Wat als? start op woensdag 2 november op VTM. Wat als IKEA vroeger bestond? Wat als volksdansen sexy was? Wat als Jezus een zus had? Of wat als alle dieren ongedierte waren? Deze en nog veel meer ‘prangende’ levensvragen worden vanaf dat moment weer met de typische dosis droge humor beantwoord in het derde seizoen van de gesmaakte comedy-reeks.

Dit jaar krijgt de vertrouwde cast versterking van maar liefst vijf nieuwe kleppers: Matteo Simoni, Barbara Sarafian, Jeroen Perceval, Peter Van den Eede en Charlotte Timmers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

16 oktober 2016 /