Moordspel Familie: hints naar moordenaar June op straat

Onder de honderdduizenden Familie-kijkers en de meer dan 272.000 Facebookfans gonst het van de speculaties over wie June Van Damme heeft vermoord. Was het Stan, Simon of Rudi? Of maakten Benny, Peter of Véronique komaf met hun grote rivale? Het Familie-moordspel leeft en sinds de start hebben meer dan 115.000 fans een kijkje genomen in de VTM-app. Het onderzoek is dan ook klaar om een versnelling hoger te schakelen. Vanaf nu houdt Vlaanderen maar beter de ogen wijd open voor tips die in het straatbeeld of op het televisiescherm zullen opduiken.

De komende weken zullen er op onverwachte plaatsen clues opduiken die de amateur-speurders verder helpen met hun moordonderzoek. De voorbije week zijn al drie hints opgedoken in Mechelen, Leuven en Antwerpen. Wie ze heeft gemist, krijgt een herkansing via de video die vandaag op de Facebookpagina van Familie is verspreid. Wie mee wil zoeken naar de moordenaar weet vanaf nu dat hij zijn ogen en oren de komende weken wagenwijd open moet houden. De reveal volgt op 16 november 2016 in het moordspel en één dag later op antenne.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 oktober 2016 /