Familie feestseizoen 25 jaar: Wie heeft June vermoord

Familie Wie heeft June vermoordFamilie wordt op 30 december 2016 al 25 jaar uitgezonden! VTM spreekt dan ook van een feestseizoen. Een seizoen waarin veel nieuwe gezichten hun opwachting maken in deze soap. Zelf heb ik de serie nooit gevolgd; vandaar dat ik me afvraag of er eigenlijk Nederlandse Familie-fans zijn. Maar een serie die al 25 jaar bestaat, is natuurlijk wel het melden waard. Wat je in het aankomende seizoen kunt verwachten?

Nou, het nieuwste seizoen start op maandag 29 augustus met een extra lange aflevering waarin de zoektocht start naar de moordenaar van June. Deze vraag spookt nu al 2 maanden door de hoofden van de Familie-kijkers. De seizoensfinale eindigde in juni met een knal en… de plotse dood van June Van Damme. Kijkers zagen Niko het moordwapen dumpen en op de vlucht slaan. Het begin van een nieuwe, spannende en succesvolle reeks webafleveringen. Niko Op De Vlucht is ondertussen ten einde en heeft 244.000 unieke gebruikers en 7.700.000 video views op de teller staan.

Maar heeft Niko June ook echt vermoord als vergelding voor de aanrijding van Mieke? Was het Stan die de moord op Kirsten wou wreken? Zijn de stoppen doorgeslagen bij Rudi, die door June professioneel aan de kant werd gezet? Is Peter de confrontatie aangegaan met de vrouw die hem het leven zuur maakte? Hebben Mathias en Véronique het heft in eigen handen genomen na de aanranding, in opdracht van June? Of is er meer aan de hand? Het nieuwe seizoen, dat op maandag 29 augustus start met een extra lange aflevering, wordt een spannende zoektocht naar de waarheid. In de eerste week zoomt Familie verder in op de gebeurtenissen na de moord, vanaf maandag 5 september wordt een sprong van 2 maanden gemaakt en gaat het verhaal verder in real time.

Familie volledige cast seizoen 26

Nieuwe gezichten Familie

Op 30 december 2016 blaast Familie 25 kaarsjes uit. Dat de reeks helemaal klaar is voor nog eens 25 jaar blijkt uit de vele vernieuwingen die dit jaar zichtbaar zullen zijn. Niet alleen wordt Familie visueel opgesmukt, ook de komst van vele nieuwkomers zorgt voor een frisse wind. Te beginnen met Kürt Rogiers op maandag 5 september en Vincent Banic op dinsdag 6 september. Kürt maakt zijn intrede bij Fashion als de nieuwe CEO en womanizer Lars Dewulf, Vincent neemt de fakkel over van Jelle Florizoone en kruipt in de huid van Guido Van den Bossche. Later dit seizoen duiken ook Ini Massez, Darya Gantura en Jaak Van Assche op.

Wie heeft June vermoord? Herbekijk de seizoensfinale op zondag 28 augustus om 13.45 en ontdek de waarheid vanaf maandag 29 augustus 2016 elke weekdag om 19.55 in Familie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 augustus 2016 /