De Ridder: vierde seizoen start 8 september

deridder_clara_cleymans_seizoen4De Ridder: vierde seizoen is vanaf 8 september iedere donderdag om 21.15 uur te zien op Eén. Dit seizoen, dat tevens het laatste zal zijn van deze serie, draait om De bordeelmoorden.

Helena De Ridder is terug op Eén in het vierde seizoen van De Ridder. Wanneer zes mensen vermoord worden in een luxebordeel, gaat Helena (Clara Cleymans) samen met Zohra El Zarkaoui (Dahlia Pessemiers-Benamar) en de nieuwe onderzoeksrechter Aelbrecht (Joris Van den Brande) op zoek naar de dader. Wat begint als een spannende en mysterieuze moordthriller, eindigt in een heuse klopjacht.

Ook op persoonlijk vlak staat er voor Helena heel wat te gebeuren. Ze voelt zich aangetrokken tot de knappe onderzoeksrechter, maar dan staat ze opeens oog in oog met een oude geliefde: ex-havenschepen Thomas De Kuyper (Louis Talpe) is terug in Gent en de gevoelens laaien meteen hoog op…

Ken jij deze serie nog niet? Bestel dan de box met alle seizoenen. Heb je de andere drie seizoenen al gezien; seizoen 4 is ook op DVD verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 augustus 2016 /