Charlotte Timmers en Matteo Simoni nieuw bij Wat Als?

Charlotte Timmers en Matteo Simoni treden in het derde seizoen toe aan de vaste kast van de gesmaakte comedy-reeks Wat als? Later dit najaar verschijnen de nieuwe afleveringen op VTM. Naast Charlotte Timmers en Matteo Simoni zijn natuurlijk ook vaste gezichten als Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Nico Sturm, Ben Segers, Ruth Beeckmans, Gunther Lesage, Koen De Graeve weer van de partij.

Voor Matteo is dit naast de reeks Safety First en Safety First: The Movie het derde project waaraan hij bij Shelter meewerkt. “Het is gewoon te gek om mee te mogen doen met een programma waar je zelf al jaren fan van bent. Toch is dit is een heel nieuwe uitdaging voor mij, want je kruipt telkens heel kort in de huid van een bepaald personage, terwijl ik gewend ben om mij helemaal onder te dompelen in één rol.”

Naast Matteo Simoni zal ook actrice Charlotte Timmers deel uitmaken van de vaste groep Wat Als?-acteurs. Charlotte is 27 jaar en daarmee de jongste actrice uit de hele Wat Als?-bende. Charlotte was eerder al te zien in Vermist en beschouwt deze nieuwe uitdaging als een moment om haar comedy-kant aan Vlaanderen te tonen : “Meewerken aan Wat Als? is voor mij een mooi geschenk en ik kan als actrice een hele andere kant van mezelf laten zien. Dit is een geweldige kans om mij verder te ontwikkelen en door te groeien. Dat ik daarnaast het volle vertrouwen geniet van Tim Van Aelst, doet enorm veel deugd… zeker als nieuweling tussen al deze toppers.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 augustus 2016 /