Cordon 2 wordt in Nederland op Fox uitgezonden

Cordon 2 – het vervolg op het eerste seizoen van de ontzettend populaire serie Cordon – wordt in Nederland op Fox uitgezonden. Dit goede nieuws heb ik zojuist via Twitter te horen gekregen van VTM.

In België start de serie maandag 5 september om 21.40 uur op VTM. Via Vlaams Kijken verschijnen er rond die tijd ook allerlei berichten over de serie, zodat je al helemaal in de sfeer komt. Natuurlijk ga ik er nu alles aan doen om via Fox te achterhalen wanneer Cordon 2 in Nederland ook van start gaat. Dat zal ik via VlaamsKijken.nl en de bijbehorende social media natuurlijk delen.

Kijk jij er ook al naar uit?

Nu op dvd:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 augustus 2016 /