Dubbelspel: eerste online serie VTM

Dubbelspel is de nieuwste serie van VTM. Deze wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf maandag 18 juli exclusief te zien op de website en via de VTM-app. Tinne Ceupens kruipt in Dubbelspel in de huid van Laura, terwijl Annelies Boel haar beste vriendin Mieke speelt.

Verder zijn er rollen voor Anthony Arandia, Nathan Naenen, Jacob Ooghe, Ann Tuts, Peter Van Asbroeck en Pieter Verelst. De serie is geschreven door Hugo Van Laere, die ook verantwoordelijk was voor telenovelles Sara en David.

Wist je dat: Nathan Naenen ook te zien is in de jongerenreeks wtFOCK?

30 afleveringen lang kunnen de kijkers van Dubbelspel elke weekdag vanaf 11 uur genieten van korte webafleveringen die het verhaal van Laura vertellen, een gewoon en niet gefortuneerd meisje dat droomt van roem en rijkdom.

Laura’s ambitie botst met de toekomstplannen die haar werkloze moeder voor haar heeft uitgestippeld: een job in het onderwijs. Wanneer Laura de rijke fotograaf Vic ontmoet, ondergaat ze een complete makeover om indruk op hem te maken.

Alle personages zijn via social media te volgen, zodat Dubbelspel echt veel meer dan een serie is. Het is een online belevenis.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

15 juli 2016 /