Dubbelspel: eerste online serie VTM

Dubbelspel is de nieuwste serie van VTM. Deze wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf maandag 18 juli exclusief te zien op de website en via de VTM-app. Tinne Ceupens kruipt in Dubbelspel in de huid van Laura, terwijl Annelies Boel haar beste vriendin Mieke speelt.

Verder zijn er rollen voor Anthony Arandia, Nathan Naenen, Jacob Ooghe, Ann Tuts, Peter Van Asbroeck en Pieter Verelst. De serie is geschreven door Hugo Van Laere, die ook verantwoordelijk was voor telenovelles Sara en David.

Wist je dat: Nathan Naenen ook te zien is in de jongerenreeks wtFOCK?

30 afleveringen lang kunnen de kijkers van Dubbelspel elke weekdag vanaf 11 uur genieten van korte webafleveringen die het verhaal van Laura vertellen, een gewoon en niet gefortuneerd meisje dat droomt van roem en rijkdom.

Laura’s ambitie botst met de toekomstplannen die haar werkloze moeder voor haar heeft uitgestippeld: een job in het onderwijs. Wanneer Laura de rijke fotograaf Vic ontmoet, ondergaat ze een complete makeover om indruk op hem te maken.

Alle personages zijn via social media te volgen, zodat Dubbelspel echt veel meer dan een serie is. Het is een online belevenis.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

15 juli 2016 /