Manuel Broekman nieuwe spits in tweede seizoen Spitsbroers

Manuel Broekman speelt de nieuwe spits in het tweede seizoen van Spitsbroers. De opnames voor dit seizoen zijn momenteel in volle gang. Manuel Broekman kruipt in de huid van de nieuwste spits  én hunk du jour van Racing Genk.

Daarmee wordt de Nederlandse acteur de rechtstreekse concurrent van Roel Thevenage – die gespeeld wordt door de bij ons ook bekende Louis Talpe – en Dennis Moerman (een rol van Oscar Willems),

Ik ben benieuwd naar de rol van Manuel Broekman. In ieder geval gaaf om weer een acteur van eigen bodem in zo’n goede Vlaamse tv-serie tegen te komen. Het tweede seizoen van Spitsbroers draait om het nieuwste doel van Dennis Moerman: hij wil zijn ploeg kampioen maken en zo een vette transfer versieren naar een buitenlandse topclub.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 juni 2016 /