Manuel Broekman nieuwe spits in tweede seizoen Spitsbroers

Manuel Broekman speelt de nieuwe spits in het tweede seizoen van Spitsbroers. De opnames voor dit seizoen zijn momenteel in volle gang. Manuel Broekman kruipt in de huid van de nieuwste spits  én hunk du jour van Racing Genk.

Daarmee wordt de Nederlandse acteur de rechtstreekse concurrent van Roel Thevenage – die gespeeld wordt door de bij ons ook bekende Louis Talpe – en Dennis Moerman (een rol van Oscar Willems),

Ik ben benieuwd naar de rol van Manuel Broekman. In ieder geval gaaf om weer een acteur van eigen bodem in zo’n goede Vlaamse tv-serie tegen te komen. Het tweede seizoen van Spitsbroers draait om het nieuwste doel van Dennis Moerman: hij wil zijn ploeg kampioen maken en zo een vette transfer versieren naar een buitenlandse topclub.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (zodat je ook tv over de grens kunt kijken), Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

8 juni 2016 /