Nathan Naenen nieuwe Kaztaar VTMKZOOM

Nathan Naenen is de nieuwe Kaztaar van VTMKZOOM. Samen met Olga Leyers en Bab Buelens wordt hij het gezicht van de kinderzender. Op maandag 8 februari 2016 is hij voor de eerste keer te zien in het gloednieuwe seizoen van De Funnie Show.

Nu denk je misschien ‘wie is Nathan Naenen’. Je kunt hem kennen als Jasper Desmet uit de VTM-sitcom Altijd Prijs. Daarnaast heeft hij vorig jaar een gastrol gespeeld in Familie. Hij kroop in de huid van Kobe Vermiert. Jonge kijkers zullen deze vraag niet stellen; zij kennen de 19-jarige Nathan Naenen namelijk uit de fictiereeks Kattenoog, waarin hij de rol van Boris vertolkte.

Nathan Naenen

Nathan Naenen: “2016 begint voor mij met een nieuw avontuur. Ik kijk er enorm naar uit om de VTMKZOOM-kijkers te leren kennen en vooral om heel veel plezier met hen te beleven. Ik ben benieuwd welke vragen ze allemaal op me gaan afvuren via de site… laat maar komen (lacht).”

De Funnie Show met Nathan Naenen

De komst van Nathan valt samen met de start van het nieuwe seizoen van De Funnie Show. Vanaf maandag 8 februari 2016 zijn Nathan, Olga en Bab elke weekdag te zien tussen 17.00 en 18.00. Een nieuw seizoen brengt ook heel wat nieuwe rubrieken met zich mee. Zo trekt het trio voortaan door heel Vlaanderen in ‘Kaztaar aan Huis’. VTMKZOOM-kijkers die graag samen met Nathan, Bab en Olga willen spelen, kampen bouwen of wat hulp kunnen gebruiken bij allerlei klusjes, kunnen voortaan de hulp inroepen van de Kaztaars.

Nathan, Olga en Bab starten ook elk een nieuwe rubriek op. Zo is Nathan klusjesman van dienst bij VTMKZOOM: hij knutselt elke week een kleine robot in elkaar in de rubriek ‘Bouwrakkers’. Bab gaat de muzikale toer op en wil een De Funnie Show-lied uitbrengen en ze wil er een grote hit van maken. Kaztaar Olga is dit seizoen erg nieuwsgierig: in ‘Wat zit er in?’ gaat ze allerlei gebruiksvoorwerpen in tweeën delen om de inhoud ervan te ontdekken.

Natuurlijk keren ook heel wat vaste rubrieken terug. Zo is het komische duo Gunther en Jurgen, gespeeld door Matteo Simoni en Kevin Bellemans, opnieuw van de partij met de beste moppen en staat er opnieuw elke dag een jarige kijker van de dag centraal. Op vrijdag, zaterdag en zondag staan de leukste momenten van De Funnie Show van de voorbije week op het programma.

DE FUNNIE SHOW
VANAF MAANDAG 8 FEBRUARI 2016 TUSSEN 17.00 EN 18.00 BIJ VTMKZOOM

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 februari 2016 /