Komt er een vierde seizoen van De Ridder?

Komt er een vierde seizoen van De Ridder? Die vraag stellen veel kijkers zich na de laatste aflevering van seizoen 3, die afgelopen dinsdag op Eén werd getoond. Ik heb goed nieuws voor je. Er komt inderdaad een vierde seizoen van De Ridder.

Het vierde seizoen van De Ridder is tevens het laatste seizoen van deze tv-serie, waarin Clara Cleymans de rol van de prachtige openbaar aanklager Helena De Ridder voor haar rekening neemt.

Vierde seizoen laatste

Hoelang Clara Cleymans de rol voor haar rekening zou houden? daar twijfelde ze openlijk over. Zo zegt ze in een interview met Guido (uit 2013): ” De Ridder heet een ‘langlopende serie’ te zijn, maar niemand heeft me ooit gezegd dat ik de rol van Helena tien jaar lang moet spelen of zo. Ik ben er natuurlijk wel mee bezig. Wil ik langdurig verbonden blijven aan deze serie?”

In Het Laatste Nieuws van oktober 2015 zei ze het volgende: “”Het is nooit mijn bedoeling geweest om Witse te vervangen en tien jaar in één personage te kruipen. Drie reeksen waren eigenlijk al voldoende voor mij, maar uiteindelijk kwam men met een voorstel om af te sluiten met ‘een specialere’.”

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

14 januari 2016 /