FC De Kampioenen: derde film in december 2017

FC De Kampioenen… Het is misschien wel de eerste Vlaamse serie die ik heel bewust heb gevolgd. Dan zat heel het gezin voor de tv om de avonturen van deze voetbalvrienden te volgen. Zelfs de herhalingen van FC De Kampioenen betekenen keer op keer weer smullen van de fijne Vlaamse humor. Natuurlijk heb ik de films ook gezien. En daar is nu goed nieuws over. Er komt namelijk een derde film van FC De Kampioenen.

De cast verzamelde vorige week op uitnodiging van producent Skyline Entertainment om samen met regisseur Jan Verheyen het glas te heffen. En er werd niet enkel geklonken op het succes van de tweede Kampioenenfilm – de teller van Jubilee General schuift stilaan richting 700.000 bezoekers – maar ook op de toekomst. Alle acteurs waren het er immers volmondig over eens: we gaan voor een derde film.

Met het succes van de tweede film, die in het najaar alle concurrenten stevig het nakijken gaf, mag duidelijk zijn dat FC De Kampioenen een geslaagde overstap gemaakt heeft van het kleine naar het grote scherm. Het publiek blijkt zijn helden nog steeds genegen en ook de acteurs kruipen nog altijd met veel goesting in de zo gekende rollen. Reden genoeg dus voor de scenaristen om opnieuw aan de slag te gaan. Met de regisseur alvast in steun, want ook Jan Verheyen ziet een nieuwe film helemaal zitten.

De bedoeling is om nog voor de zomer een nieuw verhaal te kunnen voorstellen aan de partners. En indien alles goed gaat, mag een derde Kampioenenfilm in de zalen verwacht worden in december 2017. Bij Vlaams Kijken we er alvast naar uit.

Alle seizoenen FC De Kampioenen

Wil je thuis terug genieten van FC De Kampioenen? Dan heb ik goed nieuws. Alle seizoenen zijn namelijk verzameld in een box. Ook de eerste film van deze helden zit in deze box. Je kunt ‘m voor 189,99 euro aanschaffen bij Bol.com. Best een bedrag natuurlijk, maar daar kun je dan ook wekenlang veel plezier aan beleven.

Alles van FC De Kampioenen op DVD:

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

11 januari 2016 /