Safety First – The Movie méér dan 400.000 bezoekers

Safety First – The Movie heeft in iets meer dan drie weken méér dan 400.000 bezoekers bereikt. De film moest alleen Star Wars – The Force Awakens qua aantallen voorbij laten gaan…   Wat niet gek is: die film draait in 176 zalen, Safety First – The Movie slechts in 32.

Producer Sofie Peeters van Shelter vertelt dat ze helemaal niet zo zeker waren van een succes. “400.000 bezoekers is meer dan we hadden durven dromen. Ik ben trots op deze prestatie van onze hele ploeg.”

“We hadden er misschien stilletjes op gehoopt om zo’n groot publiek te kunnen bereiken met Safety First – The Movie, maar dat we dat op drie weken tijd al gerealiseerd zouden hebben, overtreft absoluut onze stoutste verwachtingen. Deze resultaten zijn de kroon op het werk van een zeer fijne samenwerking met regisseur Tim Van Aelst en de teams van Shelter en Medialaan. De film doet het nog steeds uitstekend in de Vlaamse bioscopen, dus we mogen blijven dromen van het magische aantal van een half miljoen bezoekers”, aldus Hans Van Acker, General Manager van KFD.

In Safety First – The Movie slepen de bewakingsagenten de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P. van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Daar doet Luc een schokkende ontdekking die de hele Friendship in gevaar brengt. Discipline, Dedication & Friendship maar Safety First op Tomorrowland! De film kreeg steun van Screen Flanders en wordt sinds 16 december verdeeld door KFD (Kinepolis Film Distribution).

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

8 januari 2016 /