Hasta la vista wordt Adios Amigos

Hasta la vista wordt Adios Amigos. Dat Hasta la vista een Nederlandse remake zou krijgen, werd vier jaar geleden al bekendgemaakt. De opnames zijn eindelijk gestart, zodat we ook in Nederland van dit ijzersterke verhaal kunnen gaan genieten. Hoofdrollen zijn er voor Yannick van de Velde, Martijn Lakemeijer en Bas Hoeflaak. Benieuwd of ze de Vlaamse versie gaan overtreffen. Dat blijkt toch al jaren een lastige opgave.

hastalavista_vlaamsIn september 2016 moet Adios Amigos te zien zijn in de bioscoop. Anne Barnhoorn – die vorig jaar met haar film Aanmodderfokker een Gouden Kalf won – is verantwoordelijk voor het scenario. De regie is in handen van Albert Jan van Rees. Nu las ik op Twitter dat de Nederlandse versie wat grover wordt dan de Vlaamse. Dat merk je al aan de omschrijving van Bos Bros.

Kijk om alvast in de stemming te komen naar de trailer van de Vlaamse film. Ik heb er ontzettend van genoten, dus ik kan me voorstellen dat je ‘m meteen wilt bekijken. Bij Bol.com kun je ‘m nu bestellen voor 6,99 euro. Een leuk cadeautje dus voor de december-cadeau-maand.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

9 november 2015 /