Hasta la vista wordt Adios Amigos

Hasta la vista wordt Adios Amigos. Dat Hasta la vista een Nederlandse remake zou krijgen, werd vier jaar geleden al bekendgemaakt. De opnames zijn eindelijk gestart, zodat we ook in Nederland van dit ijzersterke verhaal kunnen gaan genieten. Hoofdrollen zijn er voor Yannick van de Velde, Martijn Lakemeijer en Bas Hoeflaak. Benieuwd of ze de Vlaamse versie gaan overtreffen. Dat blijkt toch al jaren een lastige opgave.

hastalavista_vlaamsIn september 2016 moet Adios Amigos te zien zijn in de bioscoop. Anne Barnhoorn – die vorig jaar met haar film Aanmodderfokker een Gouden Kalf won – is verantwoordelijk voor het scenario. De regie is in handen van Albert Jan van Rees. Nu las ik op Twitter dat de Nederlandse versie wat grover wordt dan de Vlaamse. Dat merk je al aan de omschrijving van Bos Bros.

Kijk om alvast in de stemming te komen naar de trailer van de Vlaamse film. Ik heb er ontzettend van genoten, dus ik kan me voorstellen dat je ‘m meteen wilt bekijken. Bij Bol.com kun je ‘m nu bestellen voor 6,99 euro. Een leuk cadeautje dus voor de december-cadeau-maand.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 november 2015 /