The Team vanaf 9 november op VTM

The Team is vanaf 9 november te zien op VTM. Deze internationale tv-serie is een overweldigend succes in Europa. In Denemarken keken er bijvoorbeeld iedere aflevering tussen de 1 en 1,5 miljoen kijkers. Nu zeggen die aantallen je misschien niets. Maar als je ik vertel dat dat ongeveer hetzelfde is als de cijfers van The Killing en Borgen, dan weet je dat dit een fijne serie moet zijn. De hoofdrollen worden vertolkt door Veerle Baetens, Lars Mikkelsen en Jasmin Gerat. En je kunt nog meer Vlaamse acteurs bewonderen…

Criminelen maken Europa onveilig: mensenhandel, gedwongen prostitutie, moderne slavernij, witwaspraktijken, belastingfraude… er is van alles aan de hand. The Team vertelt het verhaal van een internationaal Joint Investigation Team bestaande uit de Belgische Alicia Verbeek (Veerle Baetens), Harald Bjørn (Lars Mikkelsen) uit Denemarken en Jackie Mueller (Jasmin Gerat) uit Duitsland. Dit team wordt in het leven geroepen nadat drie lichamen tegelijkertijd gevonden worden in Antwerpen, Berlijn en Kopenhagen. Alle drie de slachtoffers hebben een schotwonde in hun linkeroog en een afgesneden vinger. Hoewel het oorspronkelijk om één en dezelfde dader lijkt te gaan, wordt al snel duidelijk dat er meer aan de hand is. The Team moet het opnemen tegen de bikkelharde leider van een gewetenloze Europese criminele organisatie.

Naast Veerle Baetens vertolken nog diverse andere Vlaamse acteurs en actrices een rol in deze serie. Ook dit zijn niet de minsten, zoals Koen De Bouw, Filip Peeters en Hilde van Mieghem. Ook Marijke Pinoy en Line Pillet zien we in deze serie.

The Team wordt vanaf 9 november uitgezonden op VTM. Wil je de afleveringen het liefst direct na elkaar kijken? Geen probleem. Deze serie is al op dvd uitgebracht.

Internationale cast tv-serie The Team met Veerle Baetens, Lars Mikkelsen en Jasmin Gerat
Bron: VTM.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

4 november 2015 /