Terug Naar Morgen: 30 september in bioscoop

Terug Naar Morgen draait vanaf 30 september in de Belgische bioscopen. Dit is een film van Lukas Bossuyt met rollen voor Koen de Graeve, Matteo Simoni, Karina Smulders, Charlotte Anne Bongaerts, Robrecht Vanden Thoren en Bart Hollanders. Leuven en de KU Leuven dienen als decor voor dit verhaal.

De befaamde wetenschapper Viktor is al zijn hele leven gelukkig met Lena, ondanks een tragisch ongeval tijdens hun jeugd. Op een dag doet hij samen met zijn enthousiaste assistent Titus een baanbrekende ontdekking: ze kunnen e-mails naar het verleden sturen. Viktor’s drang om zijn en Lena’s verleden te veranderen, wordt te groot en hij drukt op ‘send’. Maar het verleden, hoe klein de ingreep ook, verander je niet zonder risico’s. Een verrassend- niet zo toevallig- liefdesverhaal, over je geluk in eigen handen nemen, over het lot, het toeval en… het te snel op send drukken.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

22 september 2015 /