Ik Vertrek krijgt Vlaamse versie op VTM

Ik Vertrek krijgt een Vlaamse versie op VTM. Koppels en gezinnen die voorgoed naar het buitenland willen verhuizen, kunnen zich nu inschrijven via vtm.be.

In Nederland is Ik Vertrek al jarenlang razend populair. Zo is er nu zelfs een Ik Vertrek-thrillerreeks. VTM en productiehuis Lecter Media gaan op zoek naar koppels en gezinnen die alles voorgoed willen achterlaten om in het buitenland een nieuw leven én een onderneming op te starten. In Ik Vertrek volgen we gezinnen, van bij de eerste voorbereidingen in België en het emotionele afscheid van hun familie tot de aankomst in een vreemd land en de opening van hun zaak.

Ik Vertrek

De Nederlandse afleveringen van Ik Vertrek waren al bij Vitaya te zien. Daar kijken er gemiddeld bijna 124.000 kijkers (live+uitgesteld). In totaal werden in 14 jaar 170 geëmigreerde gezinnen of koppels gevolgd, waarvan er 140 nog steeds een succesvolle onderneming uitbaten. Zij lieten hun hele hebben en houden achter voor een sprong in het onbekende.

Ik Vertrek volgt de spanning, de euforie en de emoties, maar ook de zakelijke beslommeringen, de taalproblemen en de confrontatie met andere wetten en lokale gewoonten.

Emigreren

Ook in België is emigreren geen uitzondering. Op dit moment wonen een half miljoen Belgen in het buitenland en elke dag wagen nog eens 100 de stap. Kandidaat-vertrekkers die het avontuur van hun leven willen aangaan, kunnen zich nu inschrijven via vtm.be. Je leest het als de Vlaamse versie op VTM te zien is.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

23 mei 2019 /