Tweede seizoen voor #LikeMe op Ketnet

Tweede seizoen voor #LikeMe op Ketnet. De tweede aflevering is pas aanstaande zondag op de buis, maar nu heeft Ketnet al laten weten dat er een tweede seizoen aan komt. De reeks – die daarnaast ook allerlei extra’s heeft – is online echt een hit. Dat vind ik niet gek.

Ik ben als 35-jarige helemaal de doelgroep niet, maar kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en heb afgelopen zondag dus gekeken. Nou, dat ga ik aankomende zondag weer doen. Die combinatie van een verhaallijn en muziek (een musical serie) vind ik wel leuk. Waar je het mee kunt vergelijken? Petticoat meets Glee (voor de liefhebber: die hele reeks is nu voor een prikkie te koop trouwens) wat mij betreft. Ze hebben in ieder geval heel fijne nummertjes bewerkt (klik hier voor de volledige playlist).

Wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden, is nog niet bekend. We kunnen nu in ieder geval nog twaalf weken genieten van het eerste seizoen. Daarin ontmoeten we Caro, die door de ziekte van haar moeder moest verhuizen. Als nieuwkomer moet ze haar plekje vinden op een school, die helemaal anders is dan in de rustige Ardennen waar ze vandaan komt. Er spelen allemaal bekende gezichten mee, zoals Gunther Levi, Sven De Ridder, Janine Bischops, Vincent Banic, Ann Van den Broeck, Jeroen Van Dyck en Hugo Sigal. Meer over de cast en het verhaal lezen, klik dan hier.

Zijn jullie het met me eens dat een tweede seizoen helemaal terecht is?

(c) – VRT – #LikeMe – aflevering 1: #NEWLIFE

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

18 januari 2019 /