De Luizenmoeder: 9 januari op VTM

De Luizenmoeder is vanaf 9 januari 20.35 uur wekelijks te zien op VTM. Met deze serie – een remake van de reeks die in Nederland ontzettend populair was – duiken we terug in de absurde wereld van de lagere school.

Update 6 augustus 2019: Het eerste seizoen van de Vlaamse Luizenmoeder is nu op DVD verkrijgbaar.

Het leven om en rond de basisschool lijkt – meer dan we vermoeden – op het echte leven in de hedendaagse maatschappij. Een wereld waar vaak te veel regels of (gedrags)codes gelden. Waar de volwassenen zich soms als kinderen gedragen en omgekeerd. Met eigen speelplaatsafspraken, verkeers- en verjaardagsfeestjesregels, hiërarchieën, hangouders, tienminutengesprekken en natuurlijk… luizenmoeders.

Een topcast, aangevoerd door Lynn Van Royen en Tom Audenaert, schittert in de gloednieuwe fictiereeks. Met onder andere Els Dottermans, Katelijne Damen, Hélène Devos, David Cantens en Isabelle Van Hecke.

De Luizenmoeder is vanaf 9 januari 20.35 uur wekelijks te zien op VTM

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

17 december 2018 /