Black komt ook in Franse bioscopen

Black, de nieuwe speelfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah, heeft tijdens zijn eerste week bijna 54.000 bezoekers naar de Belgische bioscopen gelokt. Daarnaast heeft het in Parijs gevestigde Paname Distribution de rechten voor Frankrijk verworven. Het moderne Romeo & Julia-verhaal komt naar verwachting medio maart in de Franse bioscopen.

Black - poster NLEerder deze maand werd de film van Adil El Arbi en Bilalll Fallah getoond aan mogelijke buitenlandse kopers tijdens de American Film Market (AFM) in Santa Monica. Frankrijk is traditioneel een belangrijke markt. Of de film ook in Nederland gaat uitkomen, durven we nog niet te zeggen. De heren waren in ieder geval vanavond wel te gast bij De Wereld Draait Door.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

18 november 2015 /